X

Les sales de joc de les Balears ja obliguen els clients a identificar-se

La mesura es fa en compliment de la llei balear de joc i ha suposat una inversió de més d'un milió d'euros al sector

24/11/2019

Les sales de joc de les Balears ja obliguen els clients a identificar-se

El control d’accés a una sala de joc és des d’ara molt més exhaustiu. El client s’ha identificar a l’entrada amb el seu DNI o mitjançant la seva empremta dactilar. Tot per evitar l’accés de menors o dels autoexclosos. La mesura es fa en compliment de la llei balear de joc i ha suposat una inversió de més d’un milió d’euros al sector.

Els 147 salons de joc que hi ha a les Balears ja disposen de sistema d’accés pioner a l’Estat. En compliment de la llei de joc, els clients no poden posar un peu dins el local sense abans identificar-se.

En alguns salons ho fan passant el DNI per un lector o posant el dit a un escàner, però també se’n podria encarregar un treballador de l’establiment.

El sistema capta la imatge del client a l’entrada i, si no està enregistrat al sistema o entra sense permís, avisa els treballadors del local per un rellotge que vibra i rep en temps real la imatge. D’aquesta manera, cap menor o els més de 650 autoprohibits registrats a les Balears no poden entrar a jugar. Des de dilluns passat, 4 inspectors comproven que les sales compleixen la llei.

Els salons s’enfronten a sancions que poden arribar als 400.000 euros o, fins i tot, al tancament cautelar de l’establiment en cas d’incomplir la nova normativa.


A Balears hi ha registrades més de 140 sales de joc i d’apostes

24/11/2019

Comentaris:

(*) Camps obligatoris