X

Alcúdia reclama una línia d’autobús amb el tren a sa Pobla

A l'hivern són pocs els busos i les frequències que uneixen la ciutat amb altres indrets i els usuaris consideren que el servei és deficient

21/11/2019

Alcúdia reclama una línia d’autobús amb el tren a sa Pobla

A l’hivern són pocs els busos i les frequències que uneixen Alcúdia amb altres indrets. De fet, en aquesta època només es pot anar al port de Pollença, a Can Picafort i a Inca i a Palma. A la falta de rutes, s’hi afegeix que les freqüències són escasses i, segons els usuaris, el servei és deficient.

Per tal de promocionar l’ús del transport públic, l’Ajuntament ha posat en marxa una campanya en la qual s’informa dels diferents abonaments existents. Amb tot, són conscients de les deficiències del servei i confien que la nova concessió del transport urbà de Mallorca el millori i que es creïn noves parades a llocs com l’estació marítima o a la carretera de Palma i que es recuperi la línia de sa Pobla que permeti enllaçar amb el tren. Aquestes peticions les han manifestat aquesta setmana en una reunió que han mantingut amb la Direcció General de Mobilitat del Govern.

Les millores, però, no seran una realitat fins d’aquí a un any, quan es preveu que es posi en marxa el nou Pla insular de serveis de transport regular de viatgers per carretera. Mentrestant, els usuaris es veuran obligats a seguir fent servir el servei amb les condicions actuals.

21/11/2019

Comentaris:

(*) Camps obligatoris