X

El pàrquing de Can Misses, sense places per a malalts, que són ocupades per anar a comprar o recollir els fills a l’escola

Des de fa un mes dos vigilants informen els conductors que els estacionaments són per als pacients

21/11/2019

El pàrquing de Can Misses, sense places per a malalts, que són ocupades per anar a comprar o recollir els fills a l’escola

Des de fa un mes dos vigilants informen els conductors que els estacionaments de l’Hospital Can Misses són per als pacients. Això després que usuaris del pàrquing es queixassin que no troben estacionament perquè les places són ocupades per conductors que no tenen cita amb el metge. Coincideix que l’ocupació de l’aparcament augmenta d’una manera important a les hores d’entrada i sortida de les escoles que hi ha al costat.

I no només són els pares que deixen o recullen els seus fills de l’escola els que ocupen les places d’estacionament de l’hospital, també n’hi ha que el deixen tot el dia, encara que no tenguin cita amb el metge, o que les usen per poder anar a fer compres quan baixen a Vila.

Això impedeix que molts dels que sí que van a l’hospital no trobin aparcament. Alguns demanen fins i tot que torni a ser de pagament.

Des de fa un mes dos vigilants se situen als dos accessos al pàrquing de l’hospital a les hores d’inici i finalització de les classes. Informen els conductors que hi volen estacionar que els aparcaments són per ús exclusiu dels pacients.

Segons dades de l’Àrea de Salut, en els darrers 4 mesos l’ocupació de l’aparcament ha estat de prop del 80% els matins.

21/11/2019

Comentaris:

(*) Camps obligatoris