X

Punt final a la història del Bloc VIII del Camp Redó

El solar no quedarà net fins d'aquí a dues setmanes, que és el temps que necessitaran per recollir tots els enderrocs

19/11/2019

Punt final a la història del Bloc VIII del Camp Redó

Convertit en runes, així ha quedat el bloc VIII del barri palmesà del Camp Redó. L’ajuntament ha enderrocat els 32 pisos d’aquest edifici, perquè els tècnics l’havien declarat en estat de runa. Les cases ja s’havien expropiat durant la passada legislatura.

El solar no quedarà net fins d’aquí a dues setmanes, que és el temps que necessitaran per recollir tots els enderrocs. Després, aquest espai es convertirà en una zona verda pels veïns des Camp Redó. L’ajuntament no té previst demolir cap altre bloc d’aquesta barriada.

Aquest dimarts les màquines n’iniciaven l’esbucament, sota l’atenta mirada dels veïnats. Entre ells, una de les darreres inquilines que hi va viure.

Les feines de demolició acabaran avui, però la retirada dels enderrocs s’allargarà durant les pròximes setmanes. Unes tasques que tendran un cost de 130.000 euros. Després, l’espai es convertirà en una zona verda. Un projecte que ha criticat l’associació de veïnats del Camp Redó, que demana a l’ajuntament de Palma un pla integral.

Aquest és el segon bloc que es demoleix dels edificis de Corea.

19/11/2019

Comentaris:

(*) Camps obligatoris