X

S’adjudiquen les tres beques de la Fundació Mallorca Literària

Xesca Gelabert, Mireia Rosa Ferriol i Joan Tomàs Martínez han estat els guanyadors de la convocatòria d'enguany 

15/11/2019

S’adjudiquen les tres beques de la Fundació Mallorca Literària

Aquest divendres s’ha anunciat l’adjudicació de les tres beques de 2019, de 2.500 euros cadascuna, per a la Gestió i Recerca de Fons Documentals que concedeix la Fundació Mallorca Literària -dels fons documentals Llorenç Villalonga, Casa Rafel Ginard i Blai Bonet-.

La guanyadora de la beca de Gestió i Recerca de Fons Documental Llorenç Villalonga (Hemeroteca Llorenç Villalonga) és Xesca Gelabert, ha informat el departament de Cultura, Patrimoni i Política Lingüística del Consell de Mallorca en un comunicat en el qual ha detallat que s’ha designat suplent a Aránzazu Miró, en una convocatòria a la qual han optat 7 candidatures.

La beca de Gestió i Recerca de Fons Documental Pare Rafel Ginard (Cancioner 2.0. Recerca i catalogació) s’ha adjudicat a Mireia Rosa Ferriol, amb dos suplents Laia Queralt i Maritza Ulloa. Andreu Ramis ha estat designat tutor de la beca, a la qual han optat 7 candidatures.

El guanyador de la Beca 2019 de Gestió i Recerca de Fons documental Blai Bonet (Hemeroteca Blai Bonet) és Joan Tomàs Martínez amb dos suplents Miquel Pascual i Joana Carbonell. Margalida Pons ha estat designada tutora de la beca a la qual s’han presentat un 4 candidatures.

15/11/2019

Comentaris:

(*) Camps obligatoris