X

Es Mercadal construeix un camí segur per a vianants fins a la nova escola

Al gener començarà la remodelació integral del carrer de Doctor Llansó, que inclourà un carril-bici

14/11/2019

Es Mercadal construeix un camí segur per a vianants fins a la nova escola

Es Mercadal ja prepara el terreny perquè l’accés a la seva nova escola, que s’ubicarà als afores de la població, sigui fàcil i segur per als infants. A partir del gener, el carrer del Doctor Llansó serà remodelat completament. Inclourà voreres més amples i un carril-bici.

La nova escola des Mercadal s’ubicarà als afores de la població, cap a la zona nord, molt a prop de la zona esportiva. No estarà construïda fins d’aquí a dos anys, però l’Ajuntament ja comença a preveure com accedir-hi des del centre perquè els infants continuïn anant a escola a peu. Té previstes tres rutes però la més imminent és la que discorrerà pel carrer del Doctor Llansó, unint el carrer del General Albertí amb la zona esportiva i educativa. S’eliminaran les places d’estacionament de la vorera esquerra per construir-hi un carril bici.

L’actual escola és al bell mig del poble, a gairebé un quilòmetre de distància d’on serà el nou centre escolar. Per aquest motiu, alguns pares creuen que optaran per dur-hi els seus fills en cotxe.

Les obres de remodelació del carrer del Doctor Llansó es licitaran d’aquí a dues setmanes i està previst que comencin després de Nadal.

14/11/2019

Comentaris:

(*) Camps obligatoris