X

Els partits polítics continuen amb l’anàlisi dels resultats del 10N

El pròxim 3 de desembre es constituiran les noves cambres

12/11/2019

Els partits polítics continuen amb l’anàlisi dels resultats del 10N

El pròxim 3 de desembre es constituiran les noves cambres mentre que els partits continuen amb l’anàlisi dels resultats de diumenge. El Partit Popular ha reunit avui la seva cúpula. Els populars pugen en escons i en vots encara que la irrupció de Vox per la seva dreta pot condicionar la seva posició davant una pròxima investidura.

Ahir Santiago Abascal va afirmar que entendria una abstenció del Partit Popular i de Ciutadans però ja va deixar clar que VOX no facilitarà la formació d’un nou govern.

L’executiva del PSOE han refermat l’aposta dels socialistes per un govern progressista, i descarta així una gran coalició amb el PP. Des del PSOE ja han assegurat però que unes terceres eleccions no estan a l’horitzó.

Albert Rivera és la primera víctima d’aquestes noves eleccions generals. Rivera ni tan sols recollirà la seva acta de diputat i ha anunciat que abandona la política i la vida pública. Ara el partit taronja cerca un nou lideratge per afrontar les negociacions per a la formació d’un executiu.

12/11/2019

Comentaris:

(*) Camps obligatoris