X

Vila paralitza les llicències de construcció a Cas Mut i Eivissa Nova

L'equip de govern revisarà l'estat de les 23 sol·licituds de permisos d'obra presentades per construir en un cim rodejat d'àrees naturals protegides

12/11/2019

Vila paralitza les llicències de construcció a Cas Mut i Eivissa Nova

L’Ajuntament d’Eivissa ha aprovat aquest dimarts aturar durant 12 mesos qualsevol llicència de construcció al barri de Cas Mut i la urbanització Eivissa Nova, el conegut al PGOU com a Polígon 32. Amb l’actual pla urbanístic vigent, el del 1987, en l’actualitat s’hi poden aixecar edificis de fins a tres plantes. L’equip de govern aprova la mesura cautelar per avaluar l’impacte ambiental que permet l’actual pla urbanístic de la zona.

Com que el Pla General d’Ordenació Urbana (PGOU) del 2016 encara no ha estat aprovat, alguns dels propietaris de les 62 parcel·les de les 8 hectàrees i mitja afectades han presentat 23 sol·licituds d’edificació. 7 ja han estat autoritzades i en execució perquè compleixen els paràmetres dels plans del 1987 i del 2016. Però una ha estat denegada i altres cinc més encara no han iniciat l’obra. La resta de llicències (10), segueixen pendents de resolució.

La paralització ha arribat amb l’abstenció de l’oposició (Partit Popular i Ciutadans), preocupada sobretot per possibles indemnitzacions futures als propietaris i promotors afectats.

12/11/2019

Comentaris:

(*) Camps obligatoris