X

La Policia Nacional desarticula una organització criminal dedicada al tràfic de droga a Mallorca

Els investigadors s'han vist sorpresos per la gran professionalització que tenia aquesta xarxa que, apunten, pretenien introduir a l'illa nous sistemes com són les conegudes en l'argot policial com "guarderies"

12/11/2019

La Policia Nacional desarticula una organització criminal dedicada al tràfic de droga a Mallorca

Els investigadors s’han vist sorpresos per la gran professionalització que tenia aquesta xarxa que, apunten, pretenien introduir a l’illa nous sistemes com són les conegudes en l’argot policial com “guarderies”.

L’ús d’aquest pis franc és una de les coses que més ha cridat l’atenció als investigadors. Després de mesos de vigilàncies i seguiments, aquest cap de setmana procedien a la fase d’explotació de l’operació Palmera. 6 escorcolls, un d’ells el de la guarderia, 100 quilos d’haixix incautats, més de 200 de marihuana i 22.000 euros en metàl·lic. En un altre dels escorcolls duits a terme a una finca de Biniali varen trobar 1.000 plantes de marihuana i una infraestructura per tractar aquest substància valorada en 100.000 euros.

No es descarta que part de la droga pogués ser exportada fora de les Illes. L’operació continua oberta i el jutge decretà ahir l’ingrés a presó dels detinguts, que per ara són tres, però podrien augmentar en les pròximes hores.

12/11/2019

Comentaris:

(*) Camps obligatoris