Exhibició del B the Travel Brand Mallorca a Sant Sebastià

El conjunt de Félix Alonso suma contra el Guipuzkoa la cinquena victòria consecutiva i s'acosta al lideratge de la LEB Or

03/11/2019

El B the Travel Brand Mallorca ha llançat un missatge a la lliga, apallisant el pavelló de Gasca al segon classificat i signant la cinquena victòria en sèrie. Un parcial de sortida de 0 a 12 ha anunciat que el Palma havia viatjat a Sant Sebastià a per la victòria. Gran defensa, encert en el triple i Chema González produint sota l’anella. El Gizpuzkoa ha intentat reaccionar de la mà de Timmer, però el B the Travel Brand Mallorca ha tancat el primer quart amb un espectacular triple al límit del temps d’Erik Quintela, que deixava el marcador en 10 a 26.

El conjunt de Félix Alonso s’ha marxat 21 punts  gràcies a l’encert dels seus exteriors a l’inici del segon parcial. Només els tirs lliures i la fortalesa de Rozitis han acostat els locals fins al descans, al que s’ha arribat amb 25 a 40. Lluny d’afluixar el ritme, el Palma ha tornat a accelerar al tercer quart. La defensa dels seus interiors i el talent en atac de Lindqvist i Álex Hernández han permès estirar la distància de nou fins als 26 punts, amb 31 a 57. El darrer quart ha servit perquè el Gipuzkoa pogués maquillar el marcador i constatar l’exhibició de força del Palma, que continua imparable.