X

La mirada multicultural des Castell

El fotògraf David Arquimbau estrena al Menorca Doc Fest el seu particular viatge visual per un poble que el 2021 farà 250 anys

30/10/2019

La mirada multicultural des Castell

Explicar i transmetre com és la vida al municipi menorquí des Castell a través d’imatges. És el que ha fet el fotògraf menorquí David Arquimbau, un viatge visual per un poble que el 2021 farà 250 anys i que mostra als ciutadans la seva essència, i com la petjada del temps ha transformat la seva realitat.

Un municipi envoltat de mar, el primer que veu sortir el sol a Espanya, i el segon de Menorca, després de Sant Lluís, amb més immigració. Més de 800 dels seus 7.300 habitants, l’11 per cent, són estrangers. Aquesta visió multicultural és la que ha recollit el fotògraf a l’exposició que aquest cap de setmana estrenarà al Primer Festival de Fotografia i Cinema Documental, el Menorca Doc Fest.

Les imatges capturades per la seva càmera formaran part del llibre que l’ajuntament editarà amb motiu del seu 250 aniversari. Abans, però, ompliran les parets de la sala multifuncional des Mercadal amb motiu del Menorca Doc Fest, un festival que, precisament, pretén donar una mirada especial a la diversitat cultural.

30/10/2019

Comentaris:

(*) Camps obligatoris