X

Els veïns de l’edifici Miret fa sis dies que no tenen ni llum ni aigua

Dimarts es podria restablir el subministrament, quan la Conselleria rebi i accepti un projecte provisional de l'enginyer de l'immoble 

26/10/2019

Els veïns de l’edifici Miret fa sis dies que no tenen ni llum ni aigua

Continuen sense llum ni aigua els més de 240 veïns de l’edifici Miret del carrer d’Aragó. Un incendi a la sala dels comptadors, dilluns capvespre, ocasionà l’avaria. Fins la setmana que ve, no hi quedarà restablert, segurament, el subministrament.

Desesperats. Així estan els inquilins de l’immoble. La majoria només torna a casa per agafar la roba que necessiten i tornen als hotels o als domicilis d’amics i familiars que els allotgen. Lamenten, a més, tot els menjar que se’ls ha fet malbé i que han hagut de llençar.

Ja fa massa dies, sis en total, que estan sense llum ni aigua. La situació els incomoda i, a més, molts dels veïns són grans, que volen ja tornar a casa, tot i que encara hi fa massa olor de cremat. Dimarts se’n podria restablir el subministrament.

Els pèrits determinaran què va passar exactament, però els veïns sospiten que les feines que feien els tècnics de l’aire condicionat a l’Institut de la Dona haurien estat la causa del curtcircuit, o els electricistes quan van accedir a la sala de comptadors. Demanen que la situació se solucioni aviat.

A l’edifici Miret es troba també la delegació territorial de RTVE, poden treballar perquè han llogat un generador que els permet tenir electricitat.

26/10/2019

Comentaris:

(*) Camps obligatoris