X

Els estudiants de Son Servera planten cara a les violències masclistes

49 dones han estat assassinades per violència masclista a Espanya en el que portem d'any

25/10/2019

Els estudiants de Son Servera planten cara a les violències masclistes

49 dones han estat assassinades per violència masclista a Espanya en el que portem d’any. En només 10 mesos, ja se superen els feminicidis comptabilitzats durant tot 2018. Per visibilitzar la importància de no tolerar cap violència, l’Ajuntament de Son Servera ha llançat una impactant campanya en què participen una cinquantena d’alumnes i professores del poble.

Elles posen la cara i el cos contra la violència masclista. Són les protagonistes de la campanya que prepara el Consistori de cara al 25 de novembre, Dia Internacional Contra les Violències Masclistes.

Amb el lema “Que només sigui el maquillatge, que mai no sigui real”, la campanya incideix en què la violència masclista no hi entén, de classe, origen ni ètnia sinó que és estructural i s’estén pertot. Les joves tenen molt clar els motius per participar a la campanya.

El resultat de la iniciativa, on també participa l’alumnat de Maquillatge, és un conjunt d’impactants fotografies que retraten el cercle de la violència masclista. Les imatges es repartiran pel poble per interpel·lar directament la ciutadania.

La campanya culminarà el 25 de novembre amb una exposició de les fotografies i un espot contra la violència masclista.

25/10/2019

Comentaris:

(*) Camps obligatoris