X

EasyJet i TUI incrementaran la seva operativa amb Menorca

EastyJet augmentarà les connexions amb el Regne Unit, amb un vol més, i avança la ruta amb Bordeaux

24/10/2019

EasyJet i TUI incrementaran la seva operativa amb Menorca

Menorca continua recuperant les places d’avió que va deixar vacants la fallida de Thomas Cook. Fa uns dies ja vàrem conèixer que Jet2.com té la intenció d’afegir-ne 40.000 més a les que ja tenien previstes per a la pròxima temporada. I ara s’ha fet públic que EasyJet i TUI també incrementaran la seva operativa amb Menorca.

En una reunió mantinguda amb el Consell de Menorca per avaluar com pal·liar els efectes de la fallida de Thomas Cook, els responsables d’EastyJet han confirmat que a partir de primavera augmenten les connexions amb el Regne Unit, amb un vol més, i també amb la ciutat francesa de Bordeaux, ja que en aquest cas la ruta començarà a operar dos mesos abans del que ho ha fet enguany.

EasyJet és la companyia que, des de fa un any cobreix la ruta entre Menorca i Londres a l’hivern després que guanyés un concurs de Comarketing de 150.000 euros per temporada que té per objectiu promocionar Menorca al Regne Unit. I paral·lelament diversos mitjans de comunicació britànics han publicat que un altre gegant de la Touperació, com és TUI incrementarà places i freqüències des dels aeroports de Manchester i Birmingham. En aquest cas el Consell de Menorca no ho ha volgut confirmar, ni concretar el nombre de places, i espera poder fer-ho durant la World Travel Market de Londres que se celebra la primera setmana de novembre.

24/10/2019

Comentaris:

(*) Camps obligatoris