X

Menorca cercarà connexions amb 29 aeroports de 12 països europeus i un enllaç amb els Estats Units

Creix l'interès del sector privat per recuperar un vol directe amb Eivissa o connectar l'illa amb la costa est nord-americana

23/10/2019

Menorca cercarà connexions amb 29 aeroports de 12 països europeus i un enllaç amb els Estats Units

615 mil persones podran volar aquest hivern a Menorca. L’illa veu incrementada en un 5% l’oferta de seients en temporada baixa. L’aposta de futur, però, és encara més ambiciosa… El pla de connectivitat de cara al 2022, aprovat avui, preveu enllaçar l’illa amb 29 aeroports de 12 països diferents, entre els mesos de setembre a juny.

El document fixa les línies estratègiques per impulsar iniciatives dirigides al desenvolupament del trànsit aeri de Menorca dels pròxims tres anys. Entre els països amb que se cerca ampliar conexions hi ha França, Itàlia, Portugal, Alemanya, Suïssa, el Regne Unit, Holanda, Bèlgica i els països nòrdics. En el mercat estatal es vol connectar amb Santiago de Compostel·la i Granada.

També s’ha detectat un interès del sector privat a recuperar la connexió directa entre Eivissa i Menorca o fer possible una ruta (indirecta) amb les grans ciutats de la Costa Est dels Estats Units.

Per aconseguir-ho es potenciaran campanyes de promoció turística i màrqueting, es presentarà l’aeroport de Menorca a trobades internacionals, es farà feina amb turoperadors i es mantendran reunions amb aerolínies per donar a conèixer l’illa entre els seus clients.

23/10/2019

Comentaris:

(*) Camps obligatoris