X

La falta d’un assessor lingüístic amenaça, 20 anys després, de deixar Sa Graduada de Maó sense el Programa British

L'associació de pares del centre, i de l'altre també afectat a Artà, temen per la continuïtat del projecte que permet l'educació trilingüe

21/10/2019

La falta d’un assessor lingüístic amenaça, 20 anys després, de deixar Sa Graduada de Maó sense el Programa British

Fa 20 anys que els alumnes de l’escola sa Graduada, a Maó, aprenen sobre ciències naturals, desenvolupen la seva creació artística i es formen en anglès. El projecte conegut com a British és el producte d’un conveni entre el Ministeri d’Educació i el British Council, que introdueix l’anglès per mitjà de matèries no lingüístiques. Els alumnes, des dels 3 anys i fins a sisè de primària, tenen assignatures que s’imparteixen en llengua anglesa, amb professors nadius.

Però enguany les classes no han començat amb normalitat. La Conselleria d’Educació ha contractat 1 assessor lingüístic a l’escola, dels 2 que es necessiten per poder desenvolupar el programa. Un fet que ha alterat la planificació del curs, ja que s’han hagut de sacrificar els desdoblaments previstos.

El British s’imparteix a dos centres de primària i dos instituts de Maó i d’Artà. La Conselleria d’Educació es reunirà amb els responsables de tots els centres afectats durant els pròxims dies.

21/10/2019

Comentaris:

(*) Camps obligatoris