L’Hestia Menorca suma la tercera victòria seguida davant l’Arcos Albacete

Urko Otegi amb un "doble doble" (18 punts i 11 rebots), els sis triples de Corbacho i les set assistències de Pitu, determinants per superar un rival molt físic

20/10/2019

Tercera victòria consecutiva de l’Hestia Menorca que el manté quart a la classificació (72-61). L’Arcos Albacete va plantejar un duel molt físic que els homes d’Oriol Pagès van superar amb el talent i l’experiència d’Urko Otegi i Alberto Corbacho.

L’Hestia Menorca va haver d’ajustar el seu joc a un adversari dur i que mai va abaixar els braços. El 3-11 de sortida va ser l’advertència per treure de la banqueta Urko Otegi, autor de 18 punts, 11 rebots i 30 de valoració. El pivot liderà la reacció juntament amb els triples de Corbacho, que n’anotaria sis, i la direcció de Pitu Jiménez, que va repartir set assistències. L’equip va agafar velocitat de creuer i abans del descans ja guanyava de deu, 32-22.

Un triple de Convington va situar un màxim avantatge de 20 punts a l’equador del tercer quart. Però l’Albacete es va connectar al partit amb el despertar anotador de la seva estrella, Eddy Polanco, que sumà 19 punts. Quan l’equip castellà se situà a només quatre punts, la versió menorquina més consistent va saber fermar la victòria amb el sisè triple de Corbacho i una esmaixada d’Okeke.