X

Grande-Marlaska es desplaça a Barcelona per reunir-se amb el conseller Miquel Buch

Posteriorment a la trobada amb el ministre, el conseller d'Interior farà una compareixença davant dels mitjans de comunicació

19/10/2019

Grande-Marlaska es desplaça a Barcelona per reunir-se amb el conseller Miquel Buch

EUROPAPRESS

El ministre de l’Interior, Fernando Grande-Marlaska, s’ha desplaçat avui dissabte cap a Barcelona per reunir-se amb el conseller Miquel Buch.

El conseller d’Interior i el ministre mantindran aquest dissabte una trobada al Departament d’Interior després dels aldarulls que han ocorregut aquesta setmana a Barcelona.

Està previst que Buch i Marlaska facin una visita a les 11h30 al Centre de Coordinació (CECOR) sota el lideratge dels Mossos d’Esquadra, però amb presència també de responsables de la Policia Nacional i la Guàrdia Civil. Posteriorment a la trobada amb el ministre, el conseller d’Interior farà una compareixença davant dels mitjans de comunicació.

A la 13h del migdia Grande-Marlaska també compareixerà davant els mitjans a la Delegació del Govern.

Per la seva banda, el president de la Generalitat, Quim Torra, i el vicepresident, Pere Aragonès, es reuniran aquest migdia amb els batles i batlesses de Barcelona, Tarragona, Girona i Lleida arran dels aldarulls d’aquesta setmana.

La batlessa de Barcelona, Ada Colau, la de Girona, Marta Madrenas, el batle de Lleida, Miquel Pueyo, i el de Tarragona, Pau Ricomà, acudiran al Palau de la Generalitat per la reunió de feina.

A les 12h faran una compareixença conjunta a la Galeria Gòtica de la Generalitat.

19/10/2019

Comentaris:

(*) Camps obligatoris