X

El trident balear de bronze vol seguir al capdavant del grup I de segona B

L'Atlètic Balears reb l'Sporting B i la UD Eivissa a l'Inter de Madrid mentre la Penya Esportiva visita el Marino de Luanco

12/10/2019

El trident balear de bronze vol seguir al capdavant del grup I de segona B

La incredulitat, tan idíl·lica com inèdita, amb una classificació per recordar, comandada pel trident balear de bronze, vol transformar-se en una cursa cap a l’excel·lència. Fer un altre cop que un diumenge qualsevol sigui un diumenge perfecte, amb ple de victòries. El líder només ha conjugat el verb guanyar des que va tornar a l’Estadi Balear i ambicionen que l’Sporting B sigui la següent víctima. Els dubtes per abandonar la fortalesa de Son Malferit s’han esvaït. La màgia roman intacta.

També com a local afronta el seu duel el segon classificat, la UD Eivissa, que rep l’Inter de Madrid, ubicat a les portes del play-off. Avantsala complicada abans del gran derbi de la setmana que ve, però que els d’Alfaro afronten amb una solvència que creix a cada partit. La moral recuperada té la Penya, reconciliada amb la victòria i que es trasllada a Luanco per visitar un equip ple d’urgències.

 

 

12/10/2019

Comentaris:

(*) Camps obligatoris