X

La família Vidal cedirà l’Església de la Cala de Sant Vicenç a l’Ajuntament de Pollença

L'acord també preveu el canvi de titularitat de la necròpolis de l'edat de Bronze, l'Alzinaret, que deixarà de dependre del Consell

09/10/2019

La família Vidal cedirà l’Església de la Cala de Sant Vicenç a l’Ajuntament de Pollença

Finalment s’ha arribat a un acord perquè l’Església de Cala Sant Vicenç i la Necròpolis de l’Alzinaret, a Pollença, passin a ser de titularitat de l’Ajuntament i, per tant, de tots els veïnats. Al temple ja fa anys que no s’hi diu missa i els propietaris diuen que no es poden fer càrrec del manteniment.

La teulada cau, i part dels ornaments s’han desprès de la façana. Després d’anys de negociacions, finalment la família Vidal, propietària legal de l’església, cedirà la titularitat a l’Ajuntament perquè la converteixi en un centre multifuncional i cultural. La reforma de l’antic temple s’ha pressupostat en 300 mil euros. Els veïnats de la urbanització feia anys que reclamaven un espai per poder reunir-se i celebrar actes.

L’acord també preveu el canvi de titularitat de la Necròpolis de l’edat de Bronze, l’Alzinaret. Inicialment la conformaven un total de 15 coves, però actualment només se’n conserven 6. Fins ara s’ha encarregat del manteniment de la zona el Consell de Mallorca, però si passa a ser un bé inventeriat del Consistori, es facilitarà la seva conservació.

09/10/2019

Comentaris:

(*) Camps obligatoris