X

Decomissades més de 400 plantes de marihuana a Sencelles

Els investigadors pensen que d'aquestes plantacions en sortia la marihuana que proveïa els principals punts de venda de Palma

07/10/2019

Decomissades més de 400 plantes de marihuana a Sencelles

Important operatiu conjunt entre la Policia Local de Palma i agents del Grup segon de la Unitat de Drogues i Crim Organitzat de la Policia Nacional.

Durant el matí, han fet dos escorcolls a Sencelles, molt a prop de Ruberts. Ha estat a dues finques allunyades de nuclis urbans i situades en espais considerats d’exclusió aèria. Això vol dir que la zona només pot ser sobrevolada per avions comercials, per evitar així que les forces i cossos de seguretat de l’estat poguessin detectar les plantacions des de l’aire.

En una de les finques, els agents, han confiscat devers 400 plantes de marihuana i també s’ha decomissat un arma de foc de tipus carabina. En l’altra casa, s’ha desmantellat una instal·lació perfectament equipada per manipular la droga. Hi havia també 4 hivernacles que feia poc temps que havian estat buidats i tenien una capacitat per a prop de 2.000 plantes més.

Els investigadors pensen que d’aquestes plantacions en sortia la marihuana que proveïa els principals punts de venda de Palma, com el poblat del Hoyo. L’operació continua oberta. S’investiguen almanco 5 persones i durant l’horabaixa s’ha fet com a mínim un altre escorcoll.

07/10/2019

Comentaris:

(*) Camps obligatoris