X

Santanyí incorpora la figura dels agents cívics per fomentar el compliment de les ordenances

La fundació BALCAT, gràcies a un programa del SOIB, és la responsable d'oferir el servei a Santanyí, Campos i a Llucmajor i se'n beneficien 10 dones que tenen dificultats d'inserir-se al món laboral

07/10/2019

Santanyí incorpora la figura dels agents cívics per fomentar el compliment de les ordenances

A Santanyí, des de fa unes setmanes, hi fan feina dues agents cíviques. Recorren els carrers de Santanyí i també dels diferents nuclis urbans del municipi. La seva tasca és la d’informar els veïnats de la necessitat que es compleixin les normatives municipals que tenen a veure amb la convivència. Varen començar a voltar pel poble a mitjan mes d’agost i afirmen que han estat molt ben rebudes.

La fundació BALCAT, gràcies a un programa del SOIB, és la responsable d’oferir el servei a l’Ajuntament de Santanyí. També el presta a Campos i a Llucmajor i se’n beneficien 10 dones que tenen dificultats d’inserir-se al món laboral. Mai fins ara Santanyí no havia disposat d’agents cívics, una figura que consideren molt útil per a la comunicació entre l’Ajuntament i els ciutadans.

Les dues agents cíviques de Santanyí desenvoluparan la seva tasca fins al proper mes de febrer, que és quan s’acaba el programa finançat pel SOIB.

07/10/2019

Comentaris:

(*) Camps obligatoris