L’Hestia Menorca esborra a L’Hospitalet de la pista a la segona part

Segona victòria (86-68) dels menorquins des de la defensa, el domini del rebot i l'encert en el triple

06/10/2019

Segona victòria de la temporada de l’Hestia Menorca. L’equip d’Oriol Pagès s’ha imposat a L’Hospitalet per 86-68 gràcies a una bona actuació coral i es refà així del mal gust de boca amb què va tornar de Gran Canària.

Defensa, rebot i encert d’alt percentatge. L’Hestia Menorca ha sumat totes aquestes virtuts per ser superior a l’Hospitalet i anotar-se el segon triomf de la temporada. L’equip català ha competit dos quarts i mig. Un triple de Corbacho (3/6) posava el +11 a l’inici del segon parcial, però el talent català el tornava al partit i era capaç d’igualar el marcador.

El moment clau ha arribat a cavall entre el tercer i el darrer quart. El quintet menorquí ha fet un parcial de 15-0, iniciat per Otegi (13p 6rb) i culminat amb dos triples de Méndez (3/5). La diferència ja ha estat inabastable per a l’Hospi. Covington, màxim anotador amb 17 punts, i Bute (11p 9rb) han estirat l’avantatge fins els 25 punts, amb Pitu Jiménez (9 assistències) a la direcció. El rival només ha pogut maquillar l’electrònic al darrer minut.