X

300 milions per pal·liar la crisi de Thomas Cook

Les Balears i les Canàries són les comunitats més afectades per la fallida i, per tant, les protagonistes de les mesures

03/10/2019

300 milions per pal·liar la crisi de Thomas Cook

El Govern central posa 300 milions sobre la taula per pal·liar la crisi de Thomas Cook. Es pretén recuperar la connectivitat de les destinacions afectades amb bonificacions. A AENA, el 100 per cent de la tarifa de passatger per aquelles aerolínies que aportin clients addicionals durant la temporada d’hivern. A ENAIRE, la rebaixa de la tarifa de ruta del 12 per cent. El pla de xoc vol també que les empreses tinguin liquiditat.

El Govern central vol mantenir el màxim de llocs de feina i tenir cura dels que puguin quedar a l’atur. Per tant, s’ampliaran les bonificacions a la seguretat social del 50 per cent als fixos discontinus a l’octubre i el desembre i es mirarà de recol·locar les persones afectades. Quant a la mesura número 13, la idea ha arribat del ministeri de Justícia.

Per recuperar la demanda turística, es farà més promoció d’Espanya al mercat britànic i es fidelitzaran altres mercats. Les Balears i les Canàries són les comunitats més afectades per la fallida i, per tant, les protagonistes d’aquestes mesures. Els 13 punts prendran la forma d’un decret llei que el Govern central aprovarà l’onze d’octubre.

03/10/2019

Comentaris:

(*) Camps obligatoris