El Poblense es classifica per als vuitens de final de la Copa Federació

S'ha imposat per 2-1 al Terol remuntant el gol inicial dels aragonesos. Dues eliminatòries separen els de Troya de la Copa del Rei

02/10/2019

El conjunt balear s’ha imposat 2 a 1 al Terol. L’eliminatòria, disputada a Sa Pobla, era a partit únic. El conjunt aragonès s’ha avançat amb un gol d’Adán al minut 13. No ha estat fins al segon temps quan els d’Óscar Troya han remuntat. Al 54 els blaugrana han empatat el partit amb la diana de cap de Damià. I al minut 80 Mateu Ferrer, amb un xut des de fora de l’àrea, ha fet el 2 a UN final pel Poblense. El rival a vuitens sortirà del duel que disputen ara mateix el Prat català i el Muleño murcià. Si els mallorquins arriben a semifinals, jugaran la Copa del Rei aquesta mateixa temporada. El somni d’enfrontar-se al Barça o al Madrid està més a prop de fer-se realitat.