X

Malena Contestí abandona VOX amb dures crítiques contra la formació

01/10/2019

Malena Contestí abandona VOX amb dures crítiques contra la formació

Qui va ser la cap de llista al Congrés per les Balears assegura que no ha estat una decisió fàcil i,  ara, titlla el partit de “moviment extremista, antisistema i homòfob”. El president del partit a les Illes, Jorge Campos, ha qualificat l’actitud de Contestí de “poc elegant”.

Contestí, que ja havia renunciat a la marca autonòmica de VOX, Actua Baleares, pel presumpte finançament irregular del partit, deixa ara la política pegant una portada i sense estalviar cap crítica a la que fins ara era la seva formació.

En una duríssima carta assegura sentir-se profundament decebuda i avergonyida. Diu que VOX no és un partit polític sinó un moviment extremista i antisistema, que criminalitza la dona que passa pel trauma d’avortar, que manipula la realitat per vincular terrorisme amb immigració. També recrimina que no s’investiguin suposades irregularitats.

El líder del partit a les Illes ha qualificat la seva actitud de poc elegant i assegura que abandona perquè no repetirà com a cap de llista al congrés. Contestí ho nega.

El número 3 del partit, Iván Espinosa de los Monteros, li ha retret a través de les xarxes socials que “en la vida s’ha de saber com marxar”.

01/10/2019

Comentaris:

(*) Camps obligatoris