X

Manacor té més de 400 expedients d’obra major aturats per falta de personal a Urbanisme

Per desencallar la situació farien falta un altre arquitecte i 4 auxiliars administratius més

25/09/2019

Manacor té més de 400 expedients d’obra major aturats per falta de personal a Urbanisme

El departament d’Urbanisme de l’Ajuntament de Manacor ha rebut, en els darrers 12 mesos, 442 expedients d’obra major, uns expedients que sovint es resolen en el termini d’un any o més. De fet, en moments n’hi ha 401 pendents de resolució, molts dels quals s’arroseguen des de fa 3 o 4 anys. Actualment hi fa feina 1 arquitecte i en faria falta un altre. També falta personal administratiu. Actualment la plantilla és de 6 auxiliars i en farien fer falta 4 més.

Aquesta falta de personal, juntament amb el fet que els projectes sovint necessiten el vistiplau d’altres administracions, com són el Consell de Mallorca o departaments del Govern com el de Recursos Hídrics o Patrimoni, fa que, en el cas de Manacor, l’atorgament d’una llicència d’obra major pugui endarrerir-se fins a l’any, quan, per llei, no hauria de superar els 3 mesos.

L’equip de Govern de l’Ajuntament de Manacor és conscient de la problemàtica i creu que per resoldre-la fa falta que totes les administracions implicades en la concessió d’una llicència d’obra major s’asseguin per estudiar com agilitar els tràmits burocràtics.

25/09/2019

Comentaris:

(*) Camps obligatoris