X

Maroto demana al govern britànic que reforci el pla de contingència

El Govern britànic ha ordenat una investigació sobre aquesta fallida i el paper que han tengut els dirigents de l'operador turístic. Mentrestant, ja ho vèiem, a les Balears continua l'operació tornada dels turistes afectats. Més de la meitat corresponen a la divisió alemanya de la companyia. Alguns hotels han decidit començar a cobrar als turistes de Thomas Cook

24/09/2019

Maroto demana al govern britànic que reforci el pla de contingència

La ministra de Turisme en funcions, Reyes Maroto, considera insuficient el pla de contingència posat en marxa pel Govern britànic. Assegura que és necessari llogar més vols per retornar tots els turistes afectats amb temps i forma dins el termini i en la forma oportuna. El problema, diu, és que els números ballen. Mentre que el Regne Unit xifra en 30 mil els britànics afectats a Espanya, l’executiu parla de 53 mil.

Les forces se centren ara també a salvar les filials de la companyia. El Govern no descarta oferir ajuda econòmica si aquestes les sol·liciten per tal que la situació no empitjori.

El conseller de Turisme, Iago Negueruela, que ha recordat la greu afectació de la fallida de Thomas Cook a les Illes, ha destacat l’excepcionalitat de la situació i ha demanat solucions igualment excepcionals.

Les peticions i propostes que tenguin les comunitats més afectades es plantejaran en la comissió interministerial de Turisme convocada pel Govern en els pròxims dies.

24/09/2019

Comentaris:

(*) Camps obligatoris