X

Menorca tendrà vols directes amb París a partir d’aquest hivern

El Consell prioritza subvencionar la ruta amb la capital de França a fer-ho amb Alemanya

23/09/2019

Menorca tendrà vols directes amb París a partir d’aquest hivern

El Consell de Menorca acaba d’anunciar que Menorca tindrà vols directes amb París en temporada baixa, abans que amb Alemanya. Es tracta d’una ruta subvencionada, que segueix l’exemple de la ja posada en marxa l’any passat amb Londres. L’oposició ha aprofitat el primer ple del nou curs polític per criticar que s’hagi disparat el cost polític en augmentar de 13 a 18 directors insulars.

Que la Conselleria de Medi Ambient de Menorca tingui en aquest mandat tres directors insulars no és justificable, segons el grup popular i han demanat a l’equip de govern si és financerament sostenible. La presidenta Susana Mora els ha acusat de demagògics perquè la despesa suposa una molt petita part de pressupost total del Consell.

El plenari ha aprovat per unanimitat aconseguir un avanç de la Llei Reserva de la Biosfera abans de 6 mesos però l’oposició ha posat l’accent en lluitar amb fermesa per aquesta iniciativa legislativa perquè Eivissa no se’n dugui bona part del pressupost autonòmic per la seva llei de capitalitat.

Quant al projecte aturat del tram de la carretera Maó-Alaior, el grup popular està disposat a cedir en el model de carretera a canvi d’un pacte amb l’equip de govern per participar en el grup de treball del projecte.

23/09/2019

Comentaris:

(*) Camps obligatoris