X

Consternació a la Colònia de Sant Jordi per l’assassinat d’Ika Hoffman

El pressumpte agressor ja és al calabós, i s'ha guardat un minut de silenci en memòria de la víctima

22/09/2019

Consternació a la Colònia de Sant Jordi per l’assassinat d’Ika Hoffman

 

El presumpte assassí d’Ika Hoffmann es troba al calabós del quarter de la Guàrdia Civil a Manacor. L’han trobat devora del cos de la víctima i l’han detingut immediatament. Té 58 anys, és de nacionalitat espanyola, i feia molt poc, només unes setmanes, que vivien junts. Els agents l’han tret del docimili on s’ha produït el crim, a l’avinguda de Primavera de la Colònia de Sant Jordi, a primera hora del matí.

Ika Hoffman era una persona molt estimada pels seus veïnats que han estat precisament els que han donat l’avís, 20 minuts abans de les 7 del matí a la Policia Local de ses Salines, que es produïa una forta discussió a l’avinguda de Primavera de la Colònia de Sant Jordi. S’hi han desplaçat 2 ambulàncies sense poder salvar la vida a la dona alemanya de 59 anys. Les cinc ganivetades que ha rebut al tòrax i l’abdomen han originat una gran hemorràgia que li han provocat la mort. El presumpte agressor ha estat detingut per la Guàrdia Civil en el domicili de la víctima mortal, que feia 7 anys que llogava, i les darreres cinc setmanes el compartia amb l’home de 58 anys i nacionalitat espanyola.

Tots els partits polítics han condemnat inmmediatament aquest darrer assassinat masclista. I avui horabaixa s’ha guardat un minut de silenci en memòria de la víctima i per condemnar una nova mostra de la violència masclista. Per demà a les 12 del migdia s’ha convocat un minut de silenci de rebuig al Consolat de Mar.

Aquesta és la primera vida que es cobra enguany la violència masclista a les Balears, i la trenta-quatrena des que n’hi ha registres al 2003. A Espanya, en una setmana, són 4 les dones mortes a mans de les seves parelles o exparelles.

22/09/2019

Comentaris:

(*) Camps obligatoris