X

Bunyola ret un homenatge als més veterans del poble

 Aquest és l'homenatge a la vellesa que se celebra des de fa 51 anys

22/09/2019

Bunyola ret un homenatge als més veterans del poble

Una festa a la vida, als anys viscuts. Aquest és l’homenatge a la vellesa que des de fa 51 anys se celebra a Bunyola. Més de mig segle on es recorda la gent gran del poble. Una jornada alegre, i també reivindicativa. Aprofitant l’acte, a més, la gent gran demana a les autoritats una residència per a la tercera edat al municipi.

En Miquel i na Catalina fa 64 anys que estan casats. Ella té 85 anys i ell 89. Tota una vida plegats i avui el seu poble els ret homenatge. Són el matrimoni de major edat i estan encantats que tanta gent s’hagi apropat a veure’ls i saludar-los. Han davallat fins a l’església amb un cotxe clàssic.

N’Antònia és la padrina més gran de Bunyola, 98 anys i a punt de fer-ne 99. En Josep, el padrí de més edat, ja en té 97. Ell també ha pogut recórrer els carrers amb automòbil, ella ho ha fet amb la seva cadira de rodes. Tots dos, això sí, encantats de saludar els seus veïns.

A més d’un acte festiu, l’Associació de la Tercera Edat ha aprofitat la presència de les autoritats per demanar una residència per a la gent gran al poble.

Aquesta celebració coincideix amb les festes de Sant Mateu, a l’església han repartit també regals als més de 250 majors de 80 anys i han gaudit amb la música i els balls dels xeremiers i de la coral polifònica.

22/09/2019

Comentaris:

(*) Camps obligatoris