X

Dissabte torna la Nit de l’Art de Palma

L'art africà és el tema central d'aquesta edició

17/09/2019

Dissabte torna la Nit de l’Art de Palma

Queden 4 dies per al gran esdeveniment cultural de Palma: La Nit de l’Art. I és que enguany aquesta cita arriba a la seva 23ena edició. Galeristes, artistes i autoritats s’han reunit avui a la Galeria Kewenig per presentar el programa i les novetats d’enguany. L’art africà és el tema central d’aquesta edició, amb xerrades i convidats de primer nivell. Per primer any, la fundació ARCO organitza tours professionals per les galeries i el cinema també tendrà el seu espai.

Encara amb les obres dins les caixes, la Galeria Maior es prepara per a la gran cita de l’art a Palma. Per fer-ho, inauguraran, per primer cop a Espanya, una exposició individual del britànic Eduard Lipski.

La geometria és la protagonista a la galeria Pep Llabrés. Amb peces escultòriques del valencià Robért Ferrer i Martorell, s’endinsen en l’interior de la forma i la composició.

La galeria Aba Art celebra el seu 15 aniversari amb una exposició de Bàrbara Juan que té la ceràmica com a protagonista, i a Es Baluard ja quasi tot està a punt per inaugurar “On rau la Realitat?”. És una exposició de 14 artistes balears que aborda disciplines de tota mena, com aquesta intervenció d’Albert Pinya.

A la Galeria Fran Reus, exposen obra del mallorquí José Fiol, que participa per primera vegada a la Nit de l’Art.

Enguany el cinema també formarà part de la jornada, amb la projecció del documental Terres Barceló al CaixaFòrum, un retrat del procés creatiu de Miquel Barceló.

Aquest dijous ja hi comença a haver-hi activitats, però el plat fort serà la vesprada del dissabte. Quan Palma, es convertirà en una galeria d’art gegant.

17/09/2019

Comentaris:

(*) Camps obligatoris