L’Hestia Menorca guanya el seu trofeu al Reial Múrcia

Urko Otegi torna a jugar a Bintalfa 2.659 després i lidera el triomf insular per 77-71

15/09/2019

L’Hestia Menorca es va presentar davant els seus seguidors i generà bones expectatives amb vista al debut a la lliga de dissabte que ve a Girona. Victòria davant el Reial Múrcia, un dels candidats a l’ascens, per 77-71. La defensa i els triples del tercer quart, les claus del resultat.

Jugadors i aficionats de l’Hestia Menorca han esperat 31 dies, des de l’inici de la pretemporada per tornar a gaudir d’una cita en comú a Bintalfa. El retorn d’Urko Otegi va ser ovacionat. 2.659 dies després, el pivot basc tornava a jugar a l’illa. Otegi va ser el màxim anotador local amb 17 punts i accions marca de la casa.

Hestia i Múrcia van oferir un partit igualat a la primera part. Els de Rafa Monclova es van fer forts des del rebot. 43-37 al descans. Sigui com sigui, amb 1.600 seguidors ahir a la grada, va quedar clar que el segon projecte a LEB Plata il·lusiona.

El partit es trencava al tercer quart. L’Hestia només va concedir una cistella en joc i anotà cinc triples, algun de factura ACB com aquest d’Alberto Corbacho, per un parcial de 25-9 i 68-46. I tots els jugadors havien anotat. Una desconnexió defensiva convidà el Múrcia a tornar al partit, de 73-48 a 75-69 (parcial de 2-21). Però li va faltar temps. L’Hestia Menorca, a punt per debutar a Girona.