X

L’ecoleta de Pollença augmenta les taxes

Els preus que ofertava estaven fixats a la baixa segons el Consistori

11/09/2019

L’ecoleta de Pollença augmenta les taxes

L’Ajuntament ha modificat l’ordenança dels preus de l’escoleta i les ha equiparades a altres centres públics. El consistori diu que, tot i la pujada, s’aplicaran bonificacions per a les famílies amb necessitats. Els pares, però, es queixen que la pujada ha estat sobtada i en alguns serveis s’ha incrementat en un 50 per cent.

El cost total per dur els infants a l’escoleta s’incrementarà, per a algunes famílies, en més de 150 euros.  L’estudi econòmic que ha fet l’Ajuntament marca que a les escoletes públiques no es poden tenir preus per davall del preu de mercat.

Segons l’Ajuntament, l’escoleta té un preu més baix i això suposa una competència deslleial respecte de les altres escoletes públiques dels municipis del voltant. Per això el consistori ha optat per pujar els preus i aplicar bonificacions a les famílies que no poden assumir el cost.

L’ordenança fiscal ja s’ha aprovat al ple i està pendent d’aplicació. Els pares de moment han fet una recollida de signatures per mostrar desacord amb la normativa.

 

11/09/2019

Comentaris:

(*) Camps obligatoris