X

Preocupació dels veïnats de dos carrers d’Alaró pel risc d’inundació de casa seva per la pluja

Unes obres fetes aquest any per separar les aigües pluvials de les residuals al carrer Jaume Colom podrien ser la causa del problema

10/09/2019

Preocupació dels veïnats de dos carrers d’Alaró pel risc d’inundació de casa seva per la pluja

Els veïnats dels carrers Jaume Colom i Can Ros d’Alaró estan preocupats pel risc d’inundació de les seves llars amb aigües pluvials i fecals. Una tempesta que va tenir lloc el passat 31 d’agost va provocar inundacions a  set habitatges ubicats a la confluència dels dos carrers. Tot apunta que el problema s’ha produït per la falta de capacitat de la xarxa de recollida d’aigües pluvials i fecals, que al carrer de Jaume Colom s’havia renovat a principis d’enguany.

L’Ajuntament atribueix el problema a algun error en el disseny de les obres del carrer, que consistiren en separar la xarxa d’aigües pluvials de les residuals, que en bona part del poble encara és comuna. Per evitar-hi possibles noves inundacions, l’empresa que va fer les obres ha fet diverses modificacions temporals en les connexions de la canalització d’aigües residuals en espera de fer un projecte de reforma definitiu que esmeni el problema que s’ha detectat ara.

10/09/2019

Comentaris:

(*) Camps obligatoris