X

Sagalés posa en funcionament un servei de lloguer de bicicletes privat a Eivissa

09/09/2019

Sagalés posa en funcionament un servei de lloguer de bicicletes privat a Eivissa

Eivissa ja compta amb un servei de lloguer de bibicletes, però és privat i les parades només es poden trobar a la ciutat d’Eivissa. Per llogar una de les bicicletes que el servei tingui disponible, ens hem de descarregar l’aplicació Nextbike i registrar-nos com a usuaris.

Mentre que els turistes veuen la iniciativa amb bons ulls, alguns residents opinen que es tracta d’un servei car. El cost és de 15 euros mensuals o 120 anuals però les bicicletes només es poden utilitzar durant la primera mitja hora. Cada mitja hora addicional són dos euros més.

Recordem que l’anterior equip de govern progressista no va poder treure endavant el seu projecte de lloguer de bicicletes públic per problemes jurídics. El nou equip de govern no es planteja, de moment, reprendre aquest projecte.

Crida l’atenció que a Bilbao, on el servei és públic però gestionat per Sagalés, la mateixa empresa que l’ofereix a Eivissa, la quota anual és de 20 euros per a persones empadronades, mentre que a Eivissa s’han de pagar 100 euros més.

09/09/2019

Comentaris:

(*) Camps obligatoris