X

L’Institut d’Ensenyaments a Distància de Balears duplica el nombre de d’alumnes matriculats

10 alumnes són residents a l'Índia, els Estats Units o Anglaterra

08/09/2019

L’Institut d’Ensenyaments a Distància de Balears duplica el nombre de d’alumnes matriculats

L’Institut d’Ensenyaments a Distància de les Balears duplica en un any el seu nombre d’alumnes. L’augment de cicles de formació professional, d’idiomes o proves d’accés a la Universitat són part de les novetats per al curs que comença en manco d’un mes.

Na Marina té 20 anys, i és una de les alumnes que estudia segon de batxillerat a l’IEDIB. La seva vida l’ha duita a no poder estudiar de manera presencial a l’institut, però no per això va deixar de fer-ho.

Na Marina també s’apunta enguany a estudiar idiomes. Aquesta és una de les novetats de l’IEDIB per aquest curs, i un dels motius del boom d’alumnes inscrits, que s’han duplicat en 1 any.

La formació virtual permet que alumnes de les 4 Illes puguin estudiar enguany, per exemple, l’FP de tècnic d’emergències, una modalitat molt sol·licitada.

Una altra novetat arriba de l’estranger: fins a 10 alumnes residents a l’Índia, els Estats Units o Anglaterra s’han matriculat a l’IEDIB. Per a ells, i per als altres alumnes i mestres, ja ha començat el compte enrere.

08/09/2019

Comentaris:

(*) Camps obligatoris