X

Desenes de persones celebren a Campanet el Dia Mundial del Voltor

La Fundació Vida Silvestre de la Mediterrània mostra a la seva seu com mengen els voltors i ofereix conferències i tallers

07/09/2019

Desenes de persones celebren a Campanet el Dia Mundial del Voltor

El món celebra avui el Dia Internacional del Voltor. I a Mallorca, s’ha celebrat a Campanet. La Fundació Vida Silveste de la Mediterrània ha reunit desenes de persones per gaudir d’una experiència que molts d’ells no oblidaran.

No és cada dia que es veu com s’alimenten els voltors, i l’observatori de la Fundació Vida Silvestre de la Mediterrània ha quedat petit per gaudir de l’espectacle.

La tasca de divulgació del voltor ha anat més enllà de veure-los menjar. També hi ha hagut conferències. I tallers de dibuix. Tot per conscienciar de la importància d’aquest animal.

El voltor va estar en perill d’extinció als anys 80. La situació ha millorat molt i, de fet, enguany han nascut i sobreviscut 32 polls, tot un rècord.

La Fundació Vida Silvestre de la Mediterrània, amb 50 voluntaris, té obertes les portes els dilluns i divendres dematí per aquells que vulguin gaudir de l’espectacle de la natura.

07/09/2019

Comentaris:

(*) Camps obligatoris