X

Les agències de viatge aprofiten les festes patronals per oferir escapades als maonesos

Dia 8 i dia 9 de setembre són dies no laborables al municipi de Maó i això és un bon reclam per als que volen canviar d'aires

06/09/2019

Les agències de viatge aprofiten les festes patronals per oferir escapades als maonesos

Les agències de viatge de Maó aprofiten els dies festius de les festes patronals del municipi per oferir escapades a diferents destinacions amb vol directe des de Menorca. Tenen molt d’èxit entre els maonesos que volen fugir de les aglomeracions de les celebracions, però, això sí, no es decideixen fins al darrer moment.

Dia 8 i dia 9 de setembre són dies no laborables al municipi de Maó i això és un bon reclam per als que volen canviar d’aires durant les festes patronals. De fet, moltes agències de viatge ofereixen cada any paquets d’avió i hotel a diferents destinacions.

L’ambient de festa i les aglomeracions de gent ja es comencen a notar i alguns residents del centre històric opten per anar a dormir a segones residències. La majoria, però no ho troba una incomoditat i volen viure les festes com més a prop de l’epicentre, millor.

Les celebracions en honor a la Mare de Déu de Gràcia obliguen al tancament del trànsit rodat pels carrers més cèntrics fins dimarts dia 10.

06/09/2019

Comentaris:

(*) Camps obligatoris