X

Bunyola es mobilitza per aturar la construcció de 36 habitatges als terrenys de Can Mas

Els veïants han creat la plataforma "Salvem can Mas" per emprendre accions legals

06/09/2019

Bunyola es mobilitza per aturar la construcció de 36 habitatges als terrenys de Can Mas

La Plataforma Salvem Can Mas, cerca el suport del poble per poder aturar la construcció de 36 habitatges que ha projectat una promotora al voltant d’aquesta possessió. Asseguren que, a més de l’impacte paisatgístic, no solucionarà el problema de l’accés a l’habitatge dels bunyolins. I ajudarà a agreujar problemes com la manca d’aigua o d’aparcament.

La promotora ja ha començat a publicitar els primers 18 habitatges, d’un total de 36 que es vendran per un preu que van dels 230 mil euros als 45 mil. I anuncia que estaran llestos el setembre de l’any que ve. El solar és urbà, d’acord al PGO.

Els veïnats asseguren que la promoció no soluciona el problema de l’habitatge al poble perquè va dirigida a persones d’alt nivell adquisitiu. Demanen que es revisi l’expedient de la llicència per possibles irregularitats

En aquest sentit, el PP a l’oposició ha regisatrat una moció que sol·licit a l’equip de govern que revisi la concessió de la llicència perquè, asseguren, hi ha un ball de dates i decisions que no els quadren.

L’Ajuntament per la seva part, diu que la llicència s’ha donat de manera legal.

06/09/2019

Comentaris:

(*) Camps obligatoris