X

Vicente Moreno alliçona Budimir

El tècnic ha mantingut un llarg i intens intercanvi d'impressions amb el jugador

05/09/2019

Vicente Moreno alliçona Budimir

Quart dia d’entrenaments de la setmana per al Mallorca. Ante Budimir es corda les botes abans de trepitjar la gespa de Son Bibiloni, encara no sap que és l’objectiu principal d’aquest home, Vicente Moreno. El de Massanassa ha mantingut una conversa, per moments un monòleg, de devers 10 minuts amb el croat. Pareix que li corregeix la col·locació dels braços a l’hora de botar. Una altre dels aspectes seria la molbilitat al tereny de joc. Budi escolta amb atenció, diu la seva i Moreno rebat els seus arguments… vol que el missatge quedi clar… La conversa continua al marge de la resta de la plantilla.
El tècnic s’assenyala el cap perque tal vegada Budi encara fa voltes a l’ocasió fallada a Mestalla. El grup comença a fer feina però Moreno i Budimir no han acabat de parlar… Finalment cadascú va cap a una banda, el jugador amb els seus companys i el míster meticulós com sempre, cuidant els detalls.
El Mallorca completarà el dia amb un partit amistós contra el Poblense en el marc de l’edició número 47 del Trofeu de s’Agricultura. Serà a sa Pobla, a partir de les 7 del capvespre.

05/09/2019

Comentaris:

(*) Camps obligatoris