X

L’Ajuntament d’Inca arreglarà els desperfectes del Mercat Cobert

La factura serà enviada a Dragado S.A, empresa encarregada de la contrucció de l'edifici

03/09/2019

L’Ajuntament d’Inca arreglarà els desperfectes del Mercat Cobert

L‘Ajuntament d’Inca arreglarà les deficiències de l’edifici municipal del Mercat Cobert i enviarà la factura de les obres a l’empresa Dragados S.A., encarregada de construir l’edifici. El pressupost previst és d’aproximadament 42.000 euros.

L’Ajuntament d’Inca vol arreglar els desperfectes del Mercat Cobert. Les obres van acabar l’any 2010. Ho va haver de fer la UTE formada per Melchor Marcaró i Obras y Pavimentos Man, a causa d’un cúmul de desacords entre el consistori i l’empresa adjudicatària de la construcció, Dragados SA.

A finals del 2012 les empreses concessionàries de l’aparcament i el supermercat van detectar-hi les primeres deficiències. L’informe dels arquitectes considerava que els desperfectes detectats eren imputables a la deficient execució de les obres per part de Dragados SA. En aquests moments, s’estableix que l’empresa té un termini de dos mesos per reparar-los. Però les obres no s’arriben a executar mai.

El pròxim dijous l’ajuntament en ple durà a votació l’execució subsidiària de les obres de reparació. Es preveu que l’import rondarà els 42.000 euros. Si el Ple muncipal ho aprova, s’iniciarà el procediment per a la contractació de l’empresa que durà a terme el projecte.

03/09/2019

Comentaris:

(*) Camps obligatoris