X

Desarticulada la xarxa de distribució de drogues de disseny més gran de Mallorca

En total, s'han requisat 4.000 pastilles d'èxtasi, 2 quilos d'speed i diferents substàncies per tallar i manipular la droga

02/09/2019

Desarticulada la xarxa de distribució de drogues de disseny més gran de Mallorca

La Policia Nacional ha desarticulat la major xarxa de distribució de drogues de disseny de Mallorca. En total, s’han requisat 4.000 pastilles d’èxtasi, 2 quilos d’speed i diferents substàncies per tallar i manipular la droga. Els quatre detinguts, tres homes i una dona, han passat aquest dilluns a disposició judicial.

Són 3 homes de 29, 40 i 56 anys; i una dona de 52. L’operació, denominada “Klein”, es va iniciar fa 8 mesos. El grup d’estupefaents del cos nacional de policia va tenir coneixement de l’augment de la distribució d’aquestes drogues en diversos locals d’oci nocturn de la part forana i varen descobrir que un dels ara detinguts, era una de les persones que les distribuïa. Es tracta d’un home de 40 anys i amb antecedents per fets similars. De fet, es trobava en llibertat provisional per haver estat detingut ja l’any 2015. Després de moltes vigilàncies, el passat divendres, els agents dugueren a terme la fase d’explotació d’aquest operatiu. Entraren a la casa que, presumptament, utilitzaven com a magatzem. S’hi decomissaren 4MIL pastilles d’èxtasi, 2 quilos d’amfetamines que estaven amagades al congelador, substàncies de tall i diversos materials per adulterar i manipular la droga; així com balances i altres utensilis utilitzats per a la seva distribució i venda. Amb aquest decomís i les 4 detencions, la Policia Nacional i la fiscalia especial antidroga donen per desarticulada la major xarxa de distribució de drogues disseny de Mallorca.

02/09/2019

Comentaris:

(*) Camps obligatoris