X

DGT tramita 5 denúncies per circular en el darrer tram de la carretera de Formentor

Tot i les restriccions, són molts els vehicles que passades les deu del dematí circulen per aquesta carretera

30/08/2019

DGT tramita 5 denúncies per circular en el darrer tram de la carretera de Formentor

La Direcció General de Trànsit (DGT) ha tramitat 5 denúncies aquest estiu per no respectar la prohibició de circular en el darrer tram de la carretera de Formentor. Tot i les restriccions, són molts els vehicles que passades les deu del dematí circulen per aquesta carretera.

Els conductors dels autobusos llançadora reclamen més vigilància. Encara queden 15 dies de prohibició d’accés. La prohibició de circular entre la platja i el far de Formentor és va implantar l’any passat com a pla pilot. Només permet la circulació al servei públic, el d’emergències, les bicis i les persones autoritzades. La Direcció General de Trànsit ha concedit aquest 2019 356 autoritzacions.

258 a residents, proveïdors i serveis públics i 98 autoritzacions puntuals per a familiars i amics de residents, hostes i persones amb discapacitat i mobilitat reduïda. Tot i això ha interposat 2 denúncies de 200 euros per no obeir el senyal de prohibició i 3 més per circular per una zona on està prohibit.

Els conductors dels busos llançadora creuen que circulen massa cotxes fora de l’horari permès i demanen més col·laboració a les autoritat competents.

30/08/2019

Comentaris:

(*) Camps obligatoris