X

Presenten el nou projecte d’enllumenat de La Seu

La proposta elimina els bàculs i inclou la il·luminació del Palau de L'Almudaina

27/08/2019

Presenten el nou projecte d’enllumenat de La Seu

L’obra per a la nova il·luminació exterior de la Seu començarà l’estiu de l’any que ve. Així ho ha explicat la responsable d’infraestructures de Palma, Angélica Pastor, a les entitats implicades.

L’Ajuntament de Palma ha presentat avui una nova proposta a diferents entitats, que en un primer moment varen rebutjar el projecte inicial en considerar que alterava el conjunt patrimonial. Així, la modificació elimina els bàculs de la Seu i incorpora onze fanals tradicionals amb il·luminació LED.

En concret, set fanals es col·locarien davant la façana de la Catedral i quatre a la plaça de l’Almoina. A més, n’hi haurà gairebé 300 encastats a terra que també il·luminaran el Palau de l’Almudaina, una actuació que reclamaven les entitats. De fet, la modificació del projecte ha despertat bones sensacions entre els col·lectius patrimonialistes.

Les actuacions tindran un cost de 2 milions d’euros. El setembre s’iniciarà la tramitació del nou projecte, que necessitarà el vist-i-plau del Consell de Mallorca i de la Comissió de Centre Històrics.

27/08/2019

Comentaris:

(*) Camps obligatoris