Odegaard sentencia el Mallorca

El gol del noruec provoca la primera derrota en lliga dels vermells enguany

25/08/2019

El Mallorca s’havia conjurat per sumar la segona victòria del curs. Els de Vicente Moreno han necessitat menys d’un minut per llençar el primer avís. Centrada de Lumor que remata Lago Junior i atura Miquel Àngel Moyà, que tornava a Son Moix en el partit oficial 6 anys després. La Reial Societat ha tardat 40 minuts a crear perill. Però quan ho ha fet, ha generat les ocasions més clares del partit. Dues accions que han duit la firma de Mikel Oyarzábal. La primera, aquest cop de cap que se’n va alt. I en la darrera jugada de la primera part, aquest xut que entre Manolo Reina i el pal eviten el 0 a 1.

Al segon temps, el Mallorca s’ha replegat i ha aguantat les envestides visitants sense dir la darrera paraula en atac. Vicente Moreno no ho acabava de veure clar. Aleix Febas ha tengut la primera oportunitat de la represa. Tot seguit ha estat substituit per Trajkovski. La Reial ha contestat amb dos xuts, el primer d’Oyarzábal i el segon aquest d’Illarramendi des de fora de l’àrea.

Lumor ha contestat amb aquesta centrada-xut que rebutja el pal. Però ha estat la Reial Societat qui ha obert la llauna. Odegaard culmina un contraatac per batre Reina i fer el 0-1. És el primer gol del noruec a la Lliga espanyola. El Mallorca tenia 7 minuts per cercar l’empat però qui ha tengut més a prop el gol ha estat la Reial Societat, una altra vegada a les botes d’Odegaard en aquesta jugada individual.

El Mallorca perd un partit a casa 260 dies després.