X

Un problema en l’aire condicionat podria ser el causant de l’incendi del iot des Trenc

Continuen investigant què pot haver passat però asseguren que serà mal de fer esbrinar-ho perquè el iot ja roman a 50 metres de profunditat

25/08/2019

Un problema en l’aire condicionat podria ser el causant de l’incendi del iot des Trenc

El capità d’aquest iot va ser el primer en veure el fum. A poc a poc, el foc començava a dispersar-se. Ahir horabaixa, les flames d’aquesta embarcació d’uns 6 milions d’euros captava l’atenció de la platja des Trenc. Fins a les 21.30 h no el controlaren. Minuts després, Salvament Marítim i el Grup Especializat d’Activitats Subaquàtiques de la Guàrdia Civil començaven a remolcar-lo cap a la badia de Palma sense èxit.


El iot cremat a la platja des Trenc i enfonsat a 50 metres serà un delicte

Segons l’empresa de xàrters que gestionava l’embarcació, sembla que el foc començà dins la sala de màquines en el sistema d’aire condicionat.

L’única pista que indicava que hi havia passat alguna cosa, eren els molts de curiosos que han anat a bussejar a la zona.

El fet que no hi hagués vessament ha ajudat a netejar la zona. Segons l’empresa propietària, continuen vigilant-la perquè a poc a poc en surten altres restes. Segons la Conselleria de Medi Ambient, serà Foment qui acabarà de retirar-les.

25/08/2019

Comentaris:

(*) Camps obligatoris