X

Els socialistes veuen inviable la nova proposta de Podem

20/08/2019

Els socialistes veuen inviable la nova proposta de Podem

El PSOE veu inviable un govern de coalició amb Unides Podem i convida la formació morada a trobar altres fórmules per permetre la governabilitat i un programa progressista. D’aquesta manera, els socialistes responen a la proposta feta aquest dimarts per Unides Podem per reprendre el diàleg.

El partit de Pablo Iglesias ha remès una proposta basada en el document sobre el qual els equips negociadors dels dos partits varen fer feina fins a la investidura fracassada de Pedro Sánchez, el passat mes de juliol. Podem proposa entre altres mesures derogar la reforma laboral, universalitzar la xarxa pública d’escoles de 0 a tres anys i construir un país feminista. A més, inclou mesures per baixar preus del lloguer, garantir el dret a l’habitatge i la justícia social i lluitar contra l’emergència climàtica. El secretari general del PP, de visita avui a Eivissa, s’ha mostrat preocupat per allò que no s’ha posat en el document.

Teodoro García Egea: Gobierno coalición PSOE-Podemos. “El acuerdo con Podemos no deja de ser una declaración de intenciones pero lo preocupante es lo que no pone: peajes autovias,posible subidas de impuestos, impuesto diesel. El ciudadano quiere saber cuales seran los presupuestos generales”
VOX

Unides Podem ha plantejat quatre opcions diferents pel que fa al repartiment de responsabilitats, que passarien per obtenir una vicepresidència de drets socials i igualtat en qualsevol cas i tres ministeris més i diferents segons cada proposta.

20/08/2019

Comentaris:

(*) Camps obligatoris