X

La prioritat del batle de Bunyola és aprovar un nou pla d’ordenació urbana

Andreu Bujosa és l'únic batle d'Esquerra Republicana a Mallorca

20/08/2019

La prioritat del batle de Bunyola és aprovar un nou pla d’ordenació urbana

El batle de Bunyola, Andreu Bujosa, que governa amb el suport de la coalició SUMA, és l’únic batle d’Esquerra Republicana a Mallorca. Avui, en una entrevista a l’Informatiu d’IB3 Ràdio, ha afirmat que no se sent sol, tot i que és l’únic primer edil d’aquest partit a l’illa. Segons Bujosa la seva afiliació a Esquerra Oberta no afecta la relació amb els altres ciutadans ni amb la resta dels regidors del poble. “Crec que tenc una relació normal amb la resta d’institucions i amb els ciutadans”

El batle de Bunyola ha afirmat als micròfons d’IB3 Ràdio que un dels principals objectius d’aquesta legislatura és aconseguir l’aprovació del nou pla d’ordenació urbana. “Lo principal és actualitzar aquest pla, ja que el que s’està utilitzant és del 78 i està totalment desfasat”

Esperen aprovar-lo en un termini d’un any i mig per presentar-lo al Consell. Segons el Bujosa amb l’aprovació d’aquest pla territorial podran construir l’escola nova i solucionar els problemes d’estacionament. També ha confirmat que el problema d’abastiment d’aigua provocat per l’avaria d’una de les bombes ja està solucionat.

20/08/2019

Comentaris:

(*) Camps obligatoris