X

S’espera que l’incendi de Gran Canària estigui estabilitzat en les properes hores

Ja s'han cremat al voltant de 1500 hectàrees

13/08/2019

S’espera que l’incendi de Gran Canària estigui estabilitzat en les properes hores

Nit complicada en les tasques d’extinció del foc que des de dissabte crema Gran Canària. Anit es produïa un altre incendi que obligaba a repartir els equips d’emergència que lluiten per apagar les flames. En total s’han cremat més de 1500 hectàrees a la zona de La Cumbre i s’espera que demà dematí el foc estigui controlat.

Al voltant de les 10 i mitja del vespre botaven totes les alarmes a Gran Canària… Un nou incendi començava a la zona de Los Cazadores, i 10 persones havien de ser desallotjades. Moltes de les unitats que feien feina a l’incendi de La Cumbre es van haver de desplaçar a Los Cazadores per contenir un foc que segons les autoritats va ser intencionat.

L’incendi ja ha estat estabilitzat i en les pròximes hores es preveu que es controli. En total s’han cremat al voltant de 160 hectàrees.

A la zona de La Cumbre de Gran Canària, on el foc crema amb més força, ja s’han calcinat unes 1500 hectàrees. El vent dificulta les tasques d’extinció però segons les autoritats en les properes hores estarà estabilitzat i s’espera que es doni per controlat demà dematí. Les tasques se centren ara en refredar la zona el màxim possible abans de l’arribada d’una onada de calor els propers dies.

El miler de persones desallotjades han pogut tornar avui dematí a ca seva.

13/08/2019

Comentaris:

(*) Camps obligatoris